3. Prik de dooier door!
Dacht je dat je geen eieren in de magnetron kon bereiden? Fout! Leg wat boter op de verwarmde magnetronplaat en breek het ei erop. Prik de dooier door met een mes. Waarom? Als je dit niet doet, kan het ei exploderen en dat is geen pretje om schoon te maken.
4. Pocheren
Is het pocheren van een ei altijd een uitdaging voor je geweest? Geen paniek, deze methode is foutloos. Breek een ei in een boterhamzakje dat je hebt ingevet met boter, knoop het zakje dicht en laat het in een pan met heet water zakken. Laat het ei even koken, en je hebt een perfect gepocheerd ei!
5. Eieren scheiden.
Heb je last van problemen bij het scheiden van een ei? Hier is een eenvoudige truc. Breek een ei op een bord en haal een lege plastic fles tevoorschijn. Houd de opening van de fles boven de dooier, druk de fles samen en laat hem daarna los. De druk zal de dooier opzuigen en je hebt in een handomdraai een gescheiden ei!