De Gemakkelijke Tip
Gelukkig bestaat er een tactiek die het leven een stuk gemakkelijker maakt. Een slimme ziel vond een methode uit waardoor je binnen een paar seconden een gekookt ei kunt schillen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook veel irritatie. Bovendien kun je meerdere eieren tegelijk schillen, wat ideaal is als je bijvoorbeeld een lunchsalade of deviled eggs wilt maken.
Deze tip is razend populair geworden; een online filmpje waarin de techniek te zien is, heeft inmiddels bijna 26 miljoen kijkers getrokken! Mensen reageren enthousiast en zeggen dingen als “Waarom heb ik dit niet eerder geweten?” en “Dit is de enige manier waarop ik het nog ga doen!”. Het roept de vraag op waarom we zoveel tijd hebben verspild met moeilijk te schillen eieren terwijl het eigenlijk eenvoudig kan.
Maar hoe werkt deze truc nou exact? Vul een glas voor de helft met water en stop er een gekookt ei in. Dek het glas af met je hand of gebruik een afsluitbare pot, zoals eentje waar ooit jam in zat. Schud het geheel flink door elkaar gedurende ongeveer 30 seconden. Daarna glijden de schalen zo van het ei af.
Het advies uit deze video zorgt ervoor dat eieren pellen nooit meer een probleem is. Bekijk de video snel; binnen minder dan 30 seconden is de simpele oplossing voor het pellen van eieren duidelijk.