In de recente jaren is het een opmerkelijke trend geworden dat bepaalde horecagelegenheden kinderen liever buiten de deur houden. De reden hiervoor ligt vaak in het feit dat kleine kinderen ‘storend’ kunnen zijn voor gasten die een rustig dagje voor ogen hebben.
Gierende uitspattingen, koppige uitbarstingen en vloedgolven van tranen kunnen de eetervaring niet alleen verstoren voor de ouders, maar ook voor de andere gasten in de nabije omgeving. Is dit echter voldoende rechtvaardiging om kleintjes van de eettafel te bannen? Het debat hierover is nog steeds gaande en het verhaal dat we op de volgende pagina zullen delen gaat precies over dit onderwerp, waarbij een klant beweert dat ze samen met haar 5 kinderen uit een patisserie gezet is door de manager zelf.
Maak je klaar voor dit verhaal dat zich afspeelde in een patisserie in Granada, Spanje, waar een moeder naar toe was getogen om met haar vijf kinderen van enkele lekkernijen te genieten. Wat een plezierige familiemiddag had moeten zijn, ontaardde in een trauma nadat de patisserie-eigenaar de familie verzocht het pand te verlaten.
Lees snel verder op de volgende pagina waarom dit gebeurde…