Ben je aan het zoeken naar een ouderwetse lekkernij of misschien een lekker warm ontbijt? Deze romige rijstpudding is ideaal voor allebei! De romige rijst voor desserts gecombineerd met vette melk, een hint van vanille en een frisse limoensmaak maakt er een zijdezacht gerecht van met een verfrissende draai. Perfect om van te smullen op een koude avond of als heerlijke start van je ochtend. En het beste? Je kan het makkelijk in de slowcooker maken!
Ingrediƫnten:
- 1 liter volle melk
- 200 gram dessertrijst
- 2 eetlepels witte basterdsuiker
- 2 theelepels vanillearoma
- De rasp van 1 limoen
- Een snufje kaneel, om te bestrooien
- 1 eetlepel gezouten roomboter
Bereidingswijze:
Benieuwd hoe je deze smakelijke, romige rijstpudding in je slowcooker maakt? Bekijk de video voor stap-voor-stap aanwijzingen en bereid deze klassieke lekkernij makkelijk zelf. Bestrooi met wat kaneel en geniet van de mix van zoet en fris!